Nieuwe kleuren Pure & Original Voorjaar Zomer 2019

 


Wat zijn ze mooi die nieuwe kleuren van Pure & Original. De omschrijving van de nieuwe kleurtjes brengen je direct in de juiste mood.
Hier komen ze;
De zonsondergang, verse lente bloesem, zoete geuren, energie en zonlicht met zachte zomer schaduwen. Geniet van de velden onder de warme zon, pluk een veldboeket en ga lekker liggen onder een boom vol groene bladeren en vers fruit. 


Kostbare momenten vertaald naar een serie van 7 nieuwe Pure & Original kleuren. 
1. Spring Blossom - De bloesem op de eerste lente dag is alsof de wereld weer opengaat: zoet ruikende bloemen in zachte wit/roze tinten.

2. Calm - Verstild, kom helemaal tot rust.

3. Soft Flamingo - De onschuld van een kleine flamingo, zachte veren, verfijnd en teder. 

4. Chalky Coral - Een zachtere variant van Coral, een krachtige roze met grijze tint. Een kleurrijke, en toch rustige kleur.

5. Coral - Vol leven en kleur, als een wereld op zich, om zo in te verdwijnen. Excentriek en uitbundig.

6. Dusty Lavender - Als de zwoele zomerwind waait over het lavendel veld, komen de fijnste geuren vrij: zacht, intens, kruidig en levendig.

7. Butterscotch - Een kruidige kleur, als de ondergaande zon, grassen in een warm landschap of als gezelligheid rondom een kampvuur.


En....Geweldig toch? Wil je deze kleuren in het echt zien? Wij hebben de handgeschilderde kleurstalen in de winkel liggen en kunnen de verf direct voor je in de juiste kleur aanmaken.
Je bent van harte welkom aan de Mient 31 Alkmaar, Graag tot ziens!

 
    10-05-2019 11:12     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.