Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

Carte Colori Zijdemat Lakverf

Zijdemat Lakverf

Carte Colori′s Zijdemat lakverf heeft een zacht glanzende rijke uitstraling, een egaal uiterlijk en past hierdoor perfect bij de muurverven van zowel de krijtverf als  kalkverf.
De zijdemat lakverf is een geurarme watergedragen verf die is geschikt voor binnen en buiten.
Speciaal voor gebruik op alle houtsoorten, voor behandeld metaal, deuren en houtwerk, maar ook voor radiatoren, muren, metselwerk, PVC en keramiek. (mits voorgestreken met de Carte Colori Primer! )

Carte Colori Zijdemat lakverf

Carte Colori Zijdemat lakverf is een matte, dikke lakverf, die onverdund en met de kwast aangebracht wordt. Het mooist oogt de krijtlak na twee lagen.
Je creëert hier direct een mooi rustiek effect mee.
Vanwege deze eigenschap is de verf ook zeer geschikt voor restauratieprojecten.
Desgewenst kan de Zijdemat Lakverf min of meer verdund worden met water en met de roller of spuit worden aangebracht om een egaal effect te verkrijgen.
Het theoretisch rendement van de lak is 8-10m2 per liter.

Carte Colori Zijdemat Krijtlak Kleuren

De verf is in alle kleuren te verkrijgen. Hou er wel rekening mee dat de kleuren op je beeldscherm kunnen afwijken van de werkelijkheid.
Wij adviseren daarom om eerst de handgeschilderde kleurenstaal van Carte Colori te bestellen waar je goed de kleuren kunt zien en het effect van de verschillende verfsoorten.
Bel : 072 5641672 of stuur een email: info@dialma.nl wanneer je nog vragen of hulp nodig hebt bij het bestellen van onze Carte Colori Zijdemat Lakverf.


Weergave:
  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Carte Colori Zijdemat Lakverf wordt Gratis geleverd!


 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

Krijtverfonline.nl | Mient 31 | 1811 NB Alkmaar | 072-5641672 | K.v.K Alkmaar:61808180 | BTW:854497110B01 | NL43 ABNA 0445.5411.56 | D.A Projects BV

.