Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
.Krijtlak

Carte Colori Krijtlak Mat 

Krijtlak Mat

Krijtlak Mat is een geurarme water gedragen verf voor binnen, speciaal aanbevolen voor gebruik op alle houtsoorten, deuren, kozijnen, meubels en ander houtwerk.

Ook voor radiatoren,voorbehandeld metaal, muren, metselwerk, PVC en keramiek is deze verf geschikt mits voor gestreken met de Carte Colori Universele primer
Deze matte lakverf is daarbij ontwikkeld volgens de laatste, meest duurzame en milieuvriendelijke technieken dus ecovriendelijk

Carte Colori Krijtlak Mat aanbrengen

Carte Colori Krijtlak is een matte, dikke lakverf, die onverdund en met de kwast aangebracht wordt. Het mooist oogt de krijtlak na twee lagen.
Je creëert hier direct een mooi rustiek effect mee.
Vanwege deze eigenschap is de verf ook zeer geschikt voor restauratieprojecten.
Desgewenst kan de Carte Colori Krijtlak Mat min of meer verdund worden met water en met de roller of spuit worden aangebracht om een egaal effect te verkrijgen.


Carte Colori Krijtlak Mat Kleuren

De verf is in alle kleuren te verkrijgen. Hou er wel rekening mee dat de kleuren op je beeldscherm kunnen afwijken van de werkelijkheid.
Wij adviseren daarom om eerst de handgeschilderde kleurenstaal van Carte Colori te bestellen waar je goed de kleuren kunt zien en het effect van de verschillende verfsoorten.

Carte Colori Krijtlak, theoretisch rendement 4-8m2 p/l (uitgaande van 2 lagen)
 


Weergave:
  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Carte Colori Krijtlak Mat wordt snel en Gratis geleverd!

Van  maandag t/m donderdag voor 13 uur besteld volgende werkdag in huis.


 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

Krijtverfonline.nl | Mient 31 | 1811 NB Alkmaar | 072-5641672 | K.v.K Alkmaar:61808180 | BTW:854497110B01 | NL43 ABNA 0445.5411.56 | D.A Projects BV

.