Welkom bij krijtverfonline, de grootste krijt- en kalkverf shop online. Heb je hulp of (kleur) advies nodig tijdens het bestellen? Ik help je graag verder! Cheyenne di Alma Tel/App: 06 54295522
LAuthentique

L'Authentique Krijt- en kalkverven

l'Authentique krijt -en kalkverven is een verflijn in ongeveer 100 authentieke kleuren die prachtig op elkaar zijn afgestemd.

De L'Authentique krijt- en kalkverven zijn fluweelzacht en hebben een karakteristieke uitstraling. Met de bijpassende lakken en gevelverf kun je werkelijk ieder gewenst oppervlak in dezelfde ambiance voort zetten.

In het atelier van L'Authentique wordt op ambachtelijke wijze gewerkt. Ieder blik, etiket en iedere handgeschilderde kleurenkaart gaat door de handen.

De verven worden op bestelling op kleur gebracht en op traditionele wijze vervaardigd.

Door al deze eigenschappen zijn de verven van L'Authentique uitermate geschikt voor gebruik van historische of monumentale panden. Maar ook in een nieuwbouwhuis komen de kleuren van L'Authentique prachtig tot hun recht.

Het gevoel dat neergezet wil worden vind je daarom ook terug in namen zoals; Anno, Nostalgie, Nevel of Winterwaas.

L'Authentique brengt je terug naar de sferen uit vervlogen tijden maar je mag wat betreft de kwaliteit van de verven vertrouwen op de gebruikerseisen van nu.

Ook L'Authentique werkt met handgeschilderde kleurenstalen. Het is aan te raden om deze eerst te bestellen omdat de kleuren op je beeldscherm niet exact overeenkomen met de werkelijkheid. Op deze kaarten staan alle 100 kleuren uit de L'Authentique verflijn.

In onze showroom werken wij met presentatieplankjes waarop de krijt- en kalkverven zijn aangebracht, zo krijg je een realistisch beeld van de kleur en uitstraling van de verven.Weergave:


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Betonlookverf Kwast

Speciale betonlookverf kwast l'Authentique

41,70*


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

Krijtverfonline.nl | Mient 31 | 1811 NB Alkmaar | +31 6.54295522 | K.v.K Alkmaar:61808180 | BTW:854497110B01 | NL43 ABNA 0445.5411.56 | D.A Projects BV