Welkom bij krijtverfonline, de grootste krijt- en kalkverf shop online. Heb je hulp of (kleur) advies nodig tijdens het bestellen? Ik help je graag verder! Cheyenne di Alma Tel/App: 06 54295522
LAuthentique

L'Authentique Krijt- en kalkverven

l'Authentique krijt -en kalkverven is een verflijn in ongeveer 100 authentieke kleuren die prachtig op elkaar zijn afgestemd.

De L'Authentique krijt- en kalkverven zijn fluweelzacht en hebben een karakteristieke uitstraling. Met de bijpassende lakken en gevelverf kun je werkelijk ieder gewenst oppervlak in dezelfde ambiance voort zetten.

In het atelier van L'Authentique wordt op ambachtelijke wijze gewerkt. Ieder blik, etiket en iedere handgeschilderde kleurenkaart gaat door de handen.

De verven worden op bestelling op kleur gebracht en op traditionele wijze vervaardigd.

Door al deze eigenschappen zijn de verven van L'Authentique uitermate geschikt voor gebruik van historische of monumentale panden. Maar ook in een nieuwbouwhuis komen de kleuren van L'Authentique prachtig tot hun recht.

Het gevoel dat neergezet wil worden vind je daarom ook terug in namen zoals; Anno, Nostalgie, Nevel of Winterwaas.

L'Authentique brengt je terug naar de sferen uit vervlogen tijden maar je mag wat betreft de kwaliteit van de verven vertrouwen op de gebruikerseisen van nu.

Ook L'Authentique werkt met handgeschilderde kleurenstalen. Het is aan te raden om deze eerst te bestellen omdat de kleuren op je beeldscherm niet exact overeenkomen met de werkelijkheid.
Op deze kaarten staan alle 100 kleuren uit de L'Authentique verflijn.

 Weergave:


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

l'Authentique Sealer

De Sealer een matte, watergedragen coating en is te gebruiken voor het afwerken van meubels of decoratieve schildertechnieken.

78,65*

L'Authentique Krijt- en kalkverven

Voor het kiezen van de juiste kleur raadpleeg je de handgeschilderde kleuren staal.
De afbeeldingen in de webshop zijn slechts ter indicatie.
Kleuren op je scherm geven NIET de werkelijkheid weer.  


Hou er rekening mee dat andere verfsoorten zoals de kalkverf enkele tinten lichter kunnen uitvallen en bijvoorbeeld de hoogglansverf weer iets dieper en voller van kleur.
Ook speelt de ondergrond van het te schilderen oppervlak en de lichtinval van de ruimte hierin een belangrijke rol.

 
Onze adviezen en werkmethoden worden altijd gegeven in goed vertrouwen.
Wij garanderen de constante kwaliteit van onze producten, doch kunnen nooit enige aansprakelijkheid aanvaarden in verband met de toepassing ervan.
In geval van twijfel neem dan contact met ons op.


Laatst bekeken producten

Krijtverfonline.nl | Mient 31 | 1811 NB Alkmaar | +31 6.54295522 | K.v.K Alkmaar:61808180 | BTW:854497110B01 | NL43 ABNA 0445.5411.56 | D.A Projects BV