Retourbeleid

Retourbeleid Krijtverfonline

Een ieder die producten in een webshop aanschaft, heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van reden de overeenkomst te herroepen.

Maatwerk producten zijn uitgesloten van het herroepingsrecht

Verven van Pure & Original, l’Authentique en Carte Colori worden, nadat je de verf hebt besteld, speciaal voor jou op kleur gemengd op basis van de kleurspecificaties die je aan ons hebt doorgegeven. Deze maatwerkproducten zijn uitgesloten van het herroepingsrecht.
Op kleur gemende producten kunnen daardoor helaas niet retour.
Behangrollen die zijn voorzien van een specifiek batchnummer kunnen niet retour, de rollen worden speciaal voor je (met identieke batchnummers voor je besteld)  of wordt per meter voor je afgesneden.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen vragen wij je ons per e-mail op de hoogte stellen dat je de overeenkomst wilt herroepen. Hiervoor heb je 14 dagen de tijd.

Vervolgens dien je het product binnen 14 dagen aan ons te retourneren.

Terugbetaling na herroeping

Je hebt recht op volledige terugbetaling van het aankoopbedrag. Als je als consument één of meerdere artikelen uit de bestelling houdt, dan krijg je alleen de kosten van de rest van de bestelling terug, niet de (eventuele) verzendkosten of eventuele administratiekosten.

Waardevermindering

Voor verbruiksartikelen, zoals bijvoorbeeld verf en sealers, geldt dat het niet noodzakelijk is het product te openen/uit te pakken om deze te beoordelen. Doe je dit toch, dan is het product niet meer als nieuw te verkopen en kan de waardevermindering 100% zijn. Wij kunnen dan immers de kwaliteit van het product niet meer garanderen, hetgeen het product ongeschikt maakt voor doorverkoop.

Hoe retourneer je producten?

Stuur een email naar info@dialma.nl en geef aan welke producten en om welke reden je de bestelling (deels) wilt retourneren/ruilen. Je ontvangt per e-mail een retourticket voor PostNL. Verpak het pakket in de originele verpakking dus zoals je het ontvangen hebt.

Verf blikken zijn dicht geseald en niet open (geweest)en met voldoende vulmateriaal om de blikken te beschermen.

Print je orderbevestiging/factuur uit en noteer hierop welke producten er retour komen en voeg dit toe aan je pakket. Print het PostNL-ticket en plak dit op de doos. Lever het pakket in bij een PostNL-punt. Het aankoopbedrag wordt na ontvangst van je bestelling teruggestort op je betaalrekening.

Retourkosten

De retourkosten van circa €6,95 (kosten zijn afhankelijk van de omvang van de bestelling) worden van het resterende retourbedrag afgetrokken. Kosteloos kunnen de producten (onder eerder genoemde voorwaarden) teruggebracht worden in onze fysieke winkel in Alkmaar.