Je wanden eenvoudig een betonlook geven

Je ziet het steeds meer, wanden met een stoere betonlook of badkamers met een tadelakt effect. Het leuke van een betonlook is dat dit past in een landelijk interieur maar ook in een retro of industrieel interieur.
Door het gebruik van kleur kun je jouw interieur daarmee ook nog eens de uitstraling geven die helemaal bij jou past.

Originele Beton Cire of Tadelakt is aardig aan de prijs, het zijn namelijk niet alleen de materialen die kostbaar zijn maar ook het laten aanbrengen.  Beton Cire of Tadelakt moet je echt laten aanbrengen door een professional.
Een heel goed alternatief hebben wij gevonden in de verven van Pure & Original Marrakech Walls.
Marrakech Walls is een dikke minerale verf die je zelf gemakkelijk met een blokborstel kunt aanbrengen en wanneer deze nog nat is ga je er met een spatel overheen om het beton effect te versterken.
Je hoeft dus niet te stuccen maar alleen de verf wat gelijkmatig te voorzien van dat mooie specifieke beton/tadelakt effect.

Als je deze Marrakech Walls betonlookverf gaat gebruiken in een toilet of in de badkamer kun je deze wand waterafstotend maken door er een Sealer of Wax laag overheen aan te brengen.
Zoals al eerder gezegd zijn er  verschillende kleuren te krijgen dus als je iets anders wilt dan de bekende grijstinten dan kan dat ook.
Wat denk je bijvoorbeeld van een mooie blauw of groentint?
Kortom geef je interieur een totaal andere look & feel doormiddel van het aanbrengen van een Betonlookverf.

Wil je meer weten over de effecten en toepassingen van Pure & Original verven check dan www.krijtverfonline.nl.

 

 

 

    09-05-2019 10:12     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.