Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

 

L'Authentique Krijtverf |Chalkpaint |

De kleuren van de L'Authentique krijtverven zijn stuk voor stuk warme, authentieke kleuren die je huis een behaaglijk en rustiek gevoel geven.
L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.

De natuurlijke pigmenten in de verf zorgen ervoor dat de kleuren tot leven komen...
L'Authentique krijtverf is gemakkelijk te verwerken: De droogtijd is afhankelijk van de temperatuur en is stofdroog na 30 min en overschilderbaar na 4 uur.

Onderhoud: Het oppervlak kan met een licht vochtige doek zacht afgenomen worden.
Theoretisch rendement: 8 tot 10 m2 per liter.


Heb je vragen over L'Authentique verfproducten of hulp nodig bij het bestellen?
Bel: 072 5641672 Weergave:
 


Bezig met laden...
Foto Omschrijving Prijs
 
Aarde  "L'Authetique krijtverf" Aarde "L'Authetique krijtverf"

48 Aarde L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

1 Reviews
Anemoon  "L'Authetique krijtverf" Anemoon "L'Authetique krijtverf"

93 Anemoon L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Anno--LAuthetique-krijtverf Anno "L'Authetique krijtverf"

12 Anno L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Arduin--LAuthetique-krijtverf Arduin "L'Authetique krijtverf"

51 Arduin L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Aubergine--LAuthetique-krijtverf Aubergine "L'Authetique krijtverf"

46 Aubergine L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Bessen--LAuthetique-krijtverf Bessen "L'Authetique krijtverf"

45 Bessen L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Beton--LAuthetique-krijtverf Beton "L'Authetique krijtverf"

59 Beton L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Branding--LAuthetique-krijtverf Branding "L'Authetique krijtverf"

89 Branding L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Dons--LAuthetique-krijtverf Dons "L'Authetique krijtverf"

61 Dons L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Duifgrijs--LAuthetique-krijtverf Duifgrijs "L'Authetique krijtverf"

09 Duifgrijs L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Duinen--LAuthetique-krijtverf Duinen "L'Authetique krijtverf"

78 Duinen L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Eenheid--LAuthetique-krijtverf Eenheid "L'Authetique krijtverf"

79 Eenheid L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Florence--LAuthetique-krijtverf Florence "L'Authetique krijtverf"

91 Florence L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Fosiel--LAuthetique-krijtverf Fosiel "L'Authetique krijtverf"

80 Fosiel L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Framboos--LAuthetique-krijtverf Framboos "L'Authetique krijtverf"

44 Framboos L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Franse-Luikjes--LAuthetique-krijtverf Franse Luikjes "L'Authetique krijtverf"

22 Franse Luikjes L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Friese-doorlopertjes--LAuthetique-krijtverf Friese doorlopertjes "L'Authetique krijtverf"

04 Friese doorlopertjes L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Frisgroen--LAuthetique-krijtverf Frisgroen "L'Authetique krijtverf"

28 Frisgroen L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Fundering--LAuthetique-krijtverf Fundering "L'Authetique krijtverf"

75 Fundering L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Grijs-verleden--LAuthetique-krijtverf Grijs verleden "L'Authetique krijtverf"

07 Grijs verleden L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Groene-anijs--LAuthetique-krijtverf Groene anijs "L'Authetique krijtverf"

24 Groene anijs L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Groentenhof--LAuthetique-krijtverf Groentenhof "L'Authetique krijtverf"

27 Groentenhof L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Haver--LAuthetique-krijtverf Haver "L'Authetique krijtverf"

67 Haver L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Herfstgroen--LAuthetique-krijtverf Herfstgroen "L'Authetique krijtverf"

30 Herfstgroen L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Hollands-kaakje--LAuthetique-krijtverf Hollands kaakje "L'Authetique krijtverf"

36 Hollands kaakje L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Hollandse-lucht--LAuthetique-krijtverf Hollandse lucht "L'Authetique krijtverf"

17 Hollandse lucht L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Hortensia--LAuthetique-krijtverf Hortensia "L'Authetique krijtverf"

19 Hortensia L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Houtskool--LAuthetique-krijtverf Houtskool "L'Authetique krijtverf"

82 Houtskool L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Ijzig--LAuthetique-krijtverf Ijzig "L'Authetique krijtverf"

58 Ijzig L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Inktpotje--LAuthetique-krijtverf Inktpotje "L'Authetique krijtverf"

49 Inktpotje L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Ivoor--LAuthetique-krijtverf Ivoor "L'Authetique krijtverf"

76 Ivoor L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Jade--LAuthetique-krijtverf Jade "L'Authetique krijtverf"

84 Jade L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Jutter--LAuthetique-krijtverf Jutter "L'Authetique krijtverf"

99 Jutter L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Kalk--LAuthetique-krijtverf Kalk "L'Authetique krijtverf"

62 Kalk L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Kassei--LAuthetique-krijtverf Kassei "L'Authetique krijtverf"

55 Kassei L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Katoen--LAuthetique-krijtverf Katoen "L'Authetique krijtverf"

63 Katoen L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Kerkdal--LAuthetique-krijtverf Kerkdal "L'Authetique krijtverf"

52 Kerkdal L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Kinderkopje--LAuthetique-krijtverf Kinderkopje "L'Authetique krijtverf"

10 Kinderkopje L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Klei--LAuthetique-krijtverf Klei "L'Authetique krijtverf"

60 Klei L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Klompjes--LAuthetique-krijtverf Klompjes "L'Authetique krijtverf"

37 Klompjes L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Korenbloem--LAuthetique-krijtverf Korenbloem "L'Authetique krijtverf"

54 Korenbloem L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Korengoud--LAuthetique-krijtverf Korengoud "L'Authetique krijtverf"

33 Korengoud L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Krijt--LAuthetique-krijtverf Krijt "L'Authetique krijtverf"

64 Krijt L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Lavendel--LAuthetique-krijtverf Lavendel "L'Authetique krijtverf"

94 Lavendel L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Leem--LAuthetique-krijtverf Leem "L'Authetique krijtverf"

11 Leem L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Lentebloesem--LAuthetique-krijtverf Lentebloesem "L'Authetique krijtverf"

40 Lentebloesem L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Letterplankje--LAuthetique-krijtverf Letterplankje "L'Authetique krijtverf"

34 Letterplankje L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Lila--LAuthetique-krijtverf Lila "L'Authetique krijtverf"

95 Lila L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Lindegroen--LAuthetique-krijtverf Lindegroen "L'Authetique krijtverf"

14 Lindegroen L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Linnen--LAuthetique-krijtverf Linnen "L'Authetique krijtverf"

66 Linnen L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Lood--LAuthetique-krijtverf Lood "L'Authetique krijtverf"

56 Lood L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Luchtig--LAuthetique-krijtverf Luchtig "L'Authetique krijtverf"

18 Luchtig L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Melk--LAuthetique-krijtverf Melk "L'Authetique krijtverf"

01 Melk L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Metamorfose--LAuthetique-krijtverf Metamorfose "L'Authetique krijtverf"

86 Metamorfose L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Mokka--LAuthetique-krijtverf Mokka "L'Authetique krijtverf"

43 Mokka L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Mos--LAuthetique-krijtverf Mos "L'Authetique krijtverf"

29 Mos L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Muis--LAuthetique-krijtverf Muis "L'Authetique krijtverf"

08 Muis L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Nacht--LAuthetique-krijtverf Nacht "L'Authetique krijtverf"

50 Nacht L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Nevel--LAuthetique-krijtverf Nevel "L'Authetique krijtverf"

05 Nevel L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Noordzee--LAuthetique-krijtverf Noordzee "L'Authetique krijtverf"

21 Noordzee L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Nostalgie--LAuthetique-krijtverf Nostalgie "L'Authetique krijtverf"

20 Nostalgie L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Nougat--LAuthetique-krijtverf Nougat "L'Authetique krijtverf"

03 Nougat L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Oogst--LAuthetique-krijtverf Oogst "L'Authetique krijtverf"

25 Oogst L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Oorspronkelijk--LAuthetique-krijtverf Oorspronkelijk "L'Authetique krijtverf"

39 Oorspronkelijk L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Oud-geel--LAuthetique-krijtverf Oud geel "L'Authetique krijtverf"

32 Oud geel L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Petrol--LAuthetique-krijtverf Petrol "L'Authetique krijtverf"

87 Petrol L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Pioen--LAuthetique-krijtverf Pioen "L'Authetique krijtverf"

68 Pioen L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Poeder--LAuthetique-krijtverf Poeder "L'Authetique krijtverf"

96 Poeder L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Pruimen--LAuthetique-krijtverf Pruimen "L'Authetique krijtverf"

42 Pruimen L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Puur--LAuthetique-krijtverf Puur "L'Authetique krijtverf"

72 Puur L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Roos--LAuthetique-krijtverf Roos "L'Authetique krijtverf"

41 Roos L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Saffier--LAuthetique-krijtverf Saffier "L'Authetique krijtverf"

83 Saffier L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Salie--LAuthetique-krijtverf Salie "L'Authetique krijtverf"

13 Salie L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Sardinië--LAuthetique-krijtverf Sardinië "L'Authetique krijtverf"

92 Sardinië L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Schaduw--LAuthetique-krijtverf Schaduw "L'Authetique krijtverf"

74 Schaduw L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Schittering--LAuthetique-krijtverf Schittering "L'Authetique krijtverf"

26 Schittering L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Sober--LAuthetique-krijtverf Sober "L'Authetique krijtverf"

71 Sober L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Staal--LAuthetique-krijtverf Staal "L'Authetique krijtverf"

97 Staal L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Storm--LAuthetique-krijtverf Storm "L'Authetique krijtverf"

81 Storm L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Strandhuis--LAuthetique-krijtverf Strandhuis "L'Authetique krijtverf"

88 Strandhuis L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Taupe--LAuthentique-krijtverf Taupe "L'Authentique krijtverf"

100 Taupe L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
38,25
Per stuk

Toscane--LAuthetique-krijtverf Toscane "L'Authetique krijtverf"

90 Toscane L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Tuinkamer--LAuthetique-krijtverf Tuinkamer "L'Authetique krijtverf"

77 Tuinkamer L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Turf--LAuthetique-krijtverf Turf "L'Authetique krijtverf"

35 Turf L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Turquoise--LAuthetique-krijtverf Turquoise "L'Authetique krijtverf"

85 Turquoise L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Vallei--LAuthetique-krijtverf Vallei "L'Authetique krijtverf"

73 Vallei L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Vanille--LAuthetique-krijtverf Vanille "L'Authetique krijtverf"

31 Vanille L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Veerse-meer--LAuthetique-krijtverf Veerse meer "L'Authetique krijtverf"

23 Veerse meer L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Verse-room--LAuthetique-krijtverf Verse room "L'Authetique krijtverf"

02 Verse room L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Vlas--LAuthetique-krijtverf Vlas "L'Authetique krijtverf"

65 Vlas L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Voorkamer--LAuthetique-krijtverf Voorkamer "L'Authetique krijtverf"

70 Voorkamer L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Waaltje--LAuthetique-krijtverf Waaltje "L'Authetique krijtverf"

69 Waaltje L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Wijnrood--LAuthetique-krijtverf Wijnrood "L'Authetique krijtverf"

47 Wijnrood L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Winterwaas--LAuthetique-krijtverf Winterwaas "L'Authetique krijtverf"

06 Winterwaas L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Witst--LAuthetique-krijtverf Witst "L'Authetique krijtverf"

57 Witst L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Zeegroen--LAuthetique-krijtverf Zeegroen "L'Authetique krijtverf"

15 Zeegroen L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Zilt--LAuthetique-krijtverf Zilt "L'Authetique krijtverf"

98 Zilt L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Zink-&-zo--LAuthetique-krijtverf Zink & zo "L'Authetique krijtverf"

53 Zink & zo L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Zoethout--LAuthetique-krijtverf Zoethout "L'Authetique krijtverf"

38 Zoethout L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk

Zomers--LAuthetique-krijtverf Zomers "L'Authetique krijtverf"

16 Zomers L'Authentique krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft.
40,95
Per stuk


 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

Krijtverfonline.nl | Geesterweg 8 | 1815 CR Alkmaar | 06-17612301 072-5641672 | K.v.K Alkmaar:61808180 | BTW:854497110B01 | NL43 ABNA 0445.5411.56 | D.A Projects BV

.