Welkom bij krijtverfonline, de grootste krijt- en kalkverf shop online. Heb je hulp of (kleur) advies nodig tijdens het bestellen? Ik help je graag verder! Cheyenne di Alma Tel/App: 06 54295522
Designers-Guild-Paint

Designers Guild verf

Verf collectie

Designers Guild staat bekent om zijn kwalitatief hoogwaardige producten en daar is de verf collectie geen uitzondering op.
De verf wordt geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk en bevat de benodigde ingrediënten om tot een schitterende zuivere kleur te komen.
Het kleurenpallet matched perfect met de stoffen en behang collecties.
De verfsoorten, muurverf, meubelverf vloerverf en gevelverf van Designers Guild Paint zijn allemaal eco vriendelijk en op waterbasis.

Designers Guild Verf soorten

Perfect Matt Emulsions is geschikt voor wanden en plafonds.
Perfect Waterbased Eggshell is geschikt voor houtwerk binnen en buiten, metaal (mits behandeld met een Primer) wanden in een keuken en badkamer.
De Perfect Floorpaint is geschikt voor houten vloeren en Designers Guild Perfect Masonry is een Gevelverf op waterbasis.

Designers Guild Verf Kleuren.

In het kleurenpallet vind je ruim 156 unieke kleuren. Van de bekende heldere uitgesproken kleuren tot de mooie naturel basics en een scala aan zachte wittinten het zit er allemaal in.
Op je beeldscherm kunnen de kleuren afwijken van de werkelijkheid, wij adviseren daarom om eerst de Designers Guild Kleurenkaart te bestellen of de grote kleurstalen in de showroom te bekijken.


 


THE DESIGNERS GUILD PAINT COLLECTION CONSISTS OF 156 BEAUTIFUL CONTEMPORARY COLOURS, FROM CHALKY NEUTRALS THROUGH TO VIBRANT HUES FOR WHICH WE ARE FAMOUS. ALL COLOURS ARE MIXED TO ORDER AND AVAILABLE IN 4 FINISHES:

PERFECT MATT EMULSION
PERFECT WATER BASED EGGSHELL
PERFECT FLOOR PAINT
PERFECT MASONRY PAINT

OUR WOOD PRIMER & UNDERCOAT IS AVAILABLE IN 3 SHADES OF WHITE OR GREY


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

Krijtverfonline.nl | Mient 31 | 1811 NB Alkmaar | +31 6.54295522 | K.v.K Alkmaar:61808180 | BTW:854497110B01 | NL43 ABNA 0445.5411.56 | D.A Projects BV

Let op!
Wij pakken je bestelling direct in en brengen deze net zo snel weg naar Post NL depot zoals we altijd al deden.
Echter... i.v.m COVID19 kan er vertraging zijn in de bezorging via Post NL.
Gelukkig komt 99% wel op tijd aan maar bestel tijdig om teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Wij doen ons uiterste best :)
Bedankt voor het begrip en vertrouwen,
di Alma